Hírek

2017.02.02. 18:55

Hiába várták a buszt hajnalban

Két kimaradó járat okozott kellemetlenségeket a buszokra váró utasok egy részének Csákberényben.

Szanyi-Nagy Judit

Akik január 30-án, hétfőn szerettek volna eljutni a faluból Székesfehérvárra, a hajnali órákban sokat várakozhattak. A műszaki hibás busz helyett nem tudott másik járművet biztosítani a busztársaság, így a pórul járt utasok elsősorban sörédi átszállással utazhattak a célhelyszínre. A KNYKK Zrt. nem adott ki közleményt az esetről.

Január 30-án, hétfőn reggel 4.35-kor és 6.55-kor sem érkezett meg a szokásos, Csákberényből Székesfehérvárra közlekedő járat az indulóállomásra - tudtuk meg lapunk olvasóitól. A helyzetet nehezítette, hogy a busztársaság nem tett közzé hivatalos tájékoztatást, és pótlóbuszt sem küldtek a pórul járt utasoknak.

Időközben kiderült, hogy az induló járat az autóbusz műszaki hibája miatt maradt ki az említett időpontokban.

Pruzsina Alice szóvivő


- Pótlásról, tartalék járműről nem tudtak gondoskodni a munkatársaim. Az autóbusz vezetője a meghibásodás helyszínén elérhető utasokat tájékoztatta arról, hogy sörédi átszállással eljutnak Székesfehérvárra. Közülük többen éltek is a lehetőséggel, minimális késéssel megérkezve a céljukhoz - közölte megkeresésünkre Pruzsina Alice, a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ kommunikációs és marketing főmunkatársa.

Az utasok járatkésés, illetve -kimaradás esetén a busztársaság telefonos információs szolgálatainál tudnak érdeklődni, ahol az alternatív eljutási lehetőségekkel, indulási és átszállási időpontokkal kapcsolatban is segítséget nyújtanak az illetékesek.

A busztársaság ezúton, utólag is elnézést kér a kellemetlenségért az érintett járatok utasaitól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!