Hírek

2016.09.23. 09:46

Hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában több esetben is körözött személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérváron.

A Székesfehérvári Törvényszék adott ki elfogatóparancsot az ellen a 31 éves helyi lakos ellen, akit a Hosszúsétatéren igazoltattak a rendőrök 2016. szeptember 22-én reggel. Az egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Székesfehérváron, a Palotai úton ellenőriztek a rendőrök 2016.szeptember 22-én délután egy agárdi lakost, akinek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el. A járőrök a 30 éves B. Pétert elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahonnan a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A rendőrök Székesfehérváron, a Palotai úton is igazoltattak egy olyan férfit 2016. szeptember 22-én délután, akinek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendelte el korábban körözését. Az egyenruhások az intézkedéskor megállapították, hogy a férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, ezért a helyszínen elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!