Hírek

2016.12.28. 16:07

Hosszú sor a megemlékezésen - tragikusan fiatalon hunyt el az elkerülőn a fiú

Kígyózó sorokban érkeztek sokan sok száz kilométerről szerdán kora délután az elkerülő útra Székesfehérvár határába azért, hogy megemlékezzenek arról a 22 éves fiatalemberről, akit december 10-én ért tragikus kimenetelű, halálos baleset az új elkerülő szakaszán.

S. Töttő Rita

Legalább százan tették tiszteletüket Kukoda Gáborra emlékezve szerdán kora délután Székesfehérvár határában az új elkerülő szakasz 7-es és 8-as főútjának kereszteződésénél, aki december 10-én ezen a szakaszon vesztette életét, amikor a forgalommal szemből érkezett egy másik autó, amely frontálisan ütközött vele. Mindkét sofőr elhunyt, most az ártatlan fiatalemberre emlékeztek a felvonulók. Fülöp Roland, a megemlékezés egyik szervezője - ugyanis Lohner István kezdeményezésére autós baráti csoportok együtt szervezték -  a családnak szeretett volna erőt adni ezzel a megmozdulással, valamint megmutatni, hogy a BMW-sek milyen összetartó csapat. Ezt Roland azok után a hozzászólások után döntötte el, miután olvasta azokat a megjegyzéseket, melyek szerint nem lehet véletlen, hogy egy BMW-ssel történt az eset. Holott sofőrje, mint hamar kiderült, ártatlan volt.

Fotók: Lerner Tamás

A felvonulók közt volt Lerner László is, aki a feol.hu-nak elárulta: nagyon megható összejövetel volt, melyre több száz kilométerről is érkeztek emberek azért, hogy találkozzanak az elhunyt fiatalember családjával. Ő maga például Sopronból jött.

- Sajnos nem sikerült megoldani, hogy az elkerülőnek azon a szakaszán emlékezzünk, ahol az esemény történt, ezért a szervizúton állítottuk le az autókat. De így is, amikor a visszapillantó tükörbe néztünk, nem láttuk a sor végét - mondja a résztvevő. - S anélkül, hogy kérni kellett volna bárkinek is, volt egy egyperces néma csend, amikor mindenki megállt egy pillanatra. Ott volt az elhunyt fiú családja is, akiknek, remélem, jelenlétünkkel sikerült egy kis erőt adnunk a továbblépéshez.

Fotók: Lerner Tamás

Az egyik családtag e szavakkal köszönte meg a résztvevőknek a megemlékezést: "Köszönjük az egész család nevében ezt a szép megemlékezést a szervezőnek vagy szervezőknek és hogy ennyien eljöttetek, biztos vagyok benne, hogy Gábor nézett minket odafentről és nagyon örült..."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!