Hírek

2015.11.21. 20:53

Igazi példaképeknek adták át a Fejér Megyei Prima díjakat (frissítve)

A X. Fejér Megyei Prima díjátadó ünnepségen a három fődíj és két közönségdíj mellett - szakítva a hagyományokkal - egy Prima Plusz Díj is gazdára lelt.

Sebestyén Lilla

A Prima Primissima díj egy igazi kuriózum, a jók között a legjobbak kaphatják csak meg. Azok a személyek, akik sokat tesznek a társadalomért, nem félnek adni és olyan példákat teremtenek, amelyeket érdemes követni, ezért jelent hatalmas elismerést már a jelölés is.

Az idei, Szent István Művelődési Házban megrendezett X. Fejér Megyei Prima díjátadó gála pedig, talán még az eddigieknél is különlegesebb volt... De nem rontom el a meglepetést, amelyben egyébként a szombati este is bővelkedett.

A számos, megyei büszkeség mellett ugyanis fellépett Váradi Eszter Sára színművésznő is, hogy a tavaly ajándékba kapott dalt visszaadja barátjának, Keller Jánosnak, kifejezve ezzel mennyire büszke kollégájára. Megajándékozták ezen az esten az év kiemelkedő vállalkozóit és kitüntették mindazokat, akik kitartó munkával szolgálták a közt. Így lapunk munkatársát Házi Péter újságírót is, akinek Zsigó Ferenc, a kategória tavalyi díjazottja adta át az elismerést.

Az esten kisfilmeken ismerhettük meg a Prima díj tíz jelöltjét, akikre olvasóink is szavazhattak. Megyénk olyan alakjai elevenedtek meg a vásznon, akikre méltán lehetünk büszkék, de közülük is csak páran vehették át a fődíjat: Keller János, a Vörösmarty Színház társulatának értékes tagja, Szegedi Csaba képzőművész és Vidermann Csaba a székesfehérvári Magyar Királyi Kardforgatók Rendje - Honvéd Szondi György SE vezetője. Az internetes szavazás végeredménye alapján a Közönségdíjat Varró János népzenész, míg a helyi szavazással eldöntött Közönségdíjat Szarvas József sebész kapta kézhez.

Illetve, mivel az idei egy jubileumi est volt a szervezők, vagyis a Vállalkozók Országos Szövetsége Fejér Megyei Szervezete egy különdíjjal, a Príma Plusz Díjjal ajándékozta meg a Varga István Attilát, a szervezet elnökét és feleségét, akik mit sem sejtve, már elmondták záróbeszédüket is, még mielőtt átvehették volna önzetlen munkájukért járó elismerésüket.

Hát így végződött a X. Fejér Megyei Prima díjátadó: boldog könnyek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!