Hírek

2015.06.24. 12:14

Így juthatunk el hétfőtől a megyei kórház sürgősségi osztályára

Lezárják hétfőtől a megyei kórház mentőfeljáróját és a sürgősségi osztály sem lesz innen megközelíthető az építkezés miatt. Egészen július 15-ig lesz ez így!

Házi Péter

A kórházban zajló infrastrukturális rekonstrukciós munkálatok miatt szükséges a sürgősségi forgalom átszervezése. Ezért a mentőfeljárót, valamint a sürgősségi személy- és mentő bejáratot június 29-én, azaz jövő hétfőn reggel nyolc órától előreláthatóan július 15-ig nem használhatjuk, azt ugyanis lezárják az építkezés miatt.

A sürgősségi osztályra igyekvőknek ez alatt az idő alatt a Hunyadi úti „gomba” portán kell bemenniük, majd onnan a hotel épületen át lesz megközelíthető az osztály. A betegszállítók pedig, vagy azok, akik mozgásukban korlátozott hozzátartozójukat hozzák vizsgálatra, a Seregélyesi úti mentőállomás melletti kapuján keresztül juthatnak be a megyei kórház területére. Ők erre az időre természetesen megállhatnak a hotelszárny főbejárata előtt, majd az intézmény területét a Hunyadi úti „gomba” porta feletti (eddig általában zárva tartott) kapun át hagyhatják el. A kapuhoz közeledve az automatikusan fog kinyílni.A hotel főbejárata előtti úton viszont továbbra is tilos a parkolás, a beteg kiszállása után a gomba porta feletti kapun el kell hagyni a kórház területét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!