Hírek

2017.01.27. 20:51

In memoriam Bartyik Mihályné

Mély megrendüléssel értesültünk arról, hogy elhunyt Bartyik Mihályné, az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógia Módszertani Intézmény igazgatója.

ÖKK

Városunk nagyra becsült pedagógusa hivatásának egyik legnehezebb szakterületét választotta azzal, hogy felkarolta a hátrányos helyzetű, tanulásban akadályozott, különleges gondoskodást igénylő gyerekek és fiatalok oktatását és gyógypedagógiai fejlesztését. Személyiségében ötvöződött a legmagasabb szintű szakmai tudás, az odaadó szenvedély és a szívjóság. Példaértékűen igazgatta az intézményt, amely az óvodás kortól a felnőtté válásig kíséri a sajátos nevelési igényű embertársainkat. Mindent megtett, hogy a gyerekek ne elzártan éljenek, hanem aktívan részévé váljanak Fehérvár közösségének. Támogatta, segítette őket egyéni életútjuk és közösségi létük tekintetében egyaránt, különös gondot fordítva kommunikációs és szociális készségeik fejlesztésére, társadalomba történő beilleszkedésükre. Céltudatos és innovatív vezetői tevékenységét mindenki elismerte. Kimagasló, igen értékes örökséget hagyott ránk.

Nyugodjon békében!

Székesfehérvár önkormányzata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!