Hírek

2016.11.09. 08:37

Irány a műhely - rendszám és forgalmi nélkül

Az elmúlt 24 óra sem telt el rendőri intézkedés nélkül megyénkben.

Kőszárhegyen intézkedtek a járőrök 2016. november 8-án délelőtt egy Ford típusú személygépkocsi vezetőjével szemben. Az intézkedésre azért került sor, mert a járművön sem elől, sem hátul nem volt forgalmi rendszám, továbbá a vezető sem rendelkezett olyan okmányokkal, amivel magát, vagy vezetési jogosultságát igazolhatta volna. Elmondása szerint autószerelőként dolgozik és az általa szerelt gépkocsival egy közeli műhelybe tartott, amikor a rendőrök megállították. Az adatok ellenőrzését követően a férfivel szemben az egyenruhások szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Enying, Kossuth Lajos utcában intézkedtek egy segédmotor-kerékpárossal szemben a rendőrök 2016. november 8-án. A férfi járművével az utca gyalogjárdáján közlekedett, mikor a járőrök megállították és sem felelősségbiztosítással, sem vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Ellene szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!