Hírek

2014.04.08. 08:10

Ismét változik a forgalmi rend a Mártírok útján

Keddtől ismét változik a forgalmi rend a Mártírok útján, ahol megkezdődött a csapadékcsatorna főgyűjtő átépítése. Ideiglenes helyre került a Kinizsi utcai buszmegálló, valamint elkezdődött a Zrínyi utca – Madách Imre utca közötti szakaszon félpályában az útfelújítás is.

A Mártírok úti csapadékcsatorna főgyűjtő átépítése megkezdődött a Zrínyi utca – Béke tér közötti szakaszon is. Kedd reggel 8 órától lezárásra került a Mártírok útja Zrínyi utca – Béke tér közötti szakasza, ezért az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. A Mártírok útja Kinizsi utcai buszmegállója helyett ideiglenes megállót jelöltek ki a Zrínyi utca Mártírok útja felőli végén. Mától a Zrínyi utca – Madách Imre utca közötti szakaszon félpályában az útpálya felújítása is megkezdődik. Kérik a lakosságot, illetve a gépjárművezetőket, hogy úticéljuk megközelítése során a Mártírok útján bevezetett korlátozásokat, zárásokat vegyék figyelembe, és elsősorban a Lövölde és a Budai utakat használják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!