Hírek

2016.04.06. 19:40

Itt a szerelem hava!

Májust, a szerelmesek havát idéző meleg volt szerdán. Nem is volt nehéz a címlapfotóhoz alanyt találni, Alíz és Dávid örömmel állt a kamera elé, mintegy igazolva: előbbre jár a természet a naptárnál.

Zsigó Ferenc

Alíz és Dávid. A kép harmadik szereplője, Ámor is jól kivehető a kora esti fehérvári idillben

Alig múlt el a tél, máris benne vagyunk a nyárban, a szerdai 27 fokos meleg legalábbis ezt az érzetet keltette bennünk. Már megint elmarad a tavasz, sokunk kedvenc évszaka, de legalábbis azoké, akik se a zimankót, se a dögmeleget nem szeretjük. A tavasz, amit azért is kedvelünk, mert része a május, a szerelem hava, amikor tele vannak a parkok kézenfogva andalgó párokkal, a virágzó fák és bokrok között megbúvó padokon egymást átkaroló szerelmesekkel. Csakúgy, mint oly gyakran az elmúlt években, idén is beelőzte a természet a naptárt, még csak áprilist írunk, de már májusi a meleg. Az előrejelzések szerint a hét utolsó napjaira kissé hűvösödik, aztán újra melegszik majd az idő. Pár hét múlva pedig itt lesz az izzasztó nyár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!