Itt biztosan állást talál! - Fejér megye állásbörzéje

2017. április 02., 10:00 forrás: PLT
Székesfehérvár - Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányra – ez is a célja a rendezvénynek, ismertette a szervező Ódor Péter.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Április 3-án hétfőn a Best Western Plus Lakeside Hotel MKOSZ Edzőcsarnokában 10 és 17.00 között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol remélhetőleg több, mint 30 cég 2500-nál is több álláshelyet ajánl.

A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez nem kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Kiállítók közt kis-, közép-, és nagyvállalatok képviselői ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a fegyveres erők szervei, akik határvadász toborzóval és életpályamodellel csábítják az álláskeresőket.

Ódor Péter

Érdemes készülni, mert a börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik. Kiegészítő szolgáltatásként fénymásolási és nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll az álláskeresők részére.

Cégeknek az állásbörzére Borsos Dávidnál lehet jelentkezni a 06-20/441-9107 telefonszámon vagy  az borsos.david@plt.hu email címen. Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban elérhetőek, így ha nem akarnak lemaradni a munkaerő toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

Itt biztosan állást talál! - Fejér megye állásbörzéje

2017. április 02., 10:00 forrás: PLT

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...