Hírek

2017.06.20. 14:41

Itt tart a szavazás - induljon a város az Európa Kulturális Fővárosa címért?

SZÉKESFEHÉRVÁR - Megkérdeztük a megyeszékhely önkormányzatát, hogy áll a szavazás az Európa Kulturális Fővárosa címért indítandó pályázat kapcsán.

S. Töttő Rita

Néhány hete ugyanis a város vezetője, Cser-Palkovics András polgármester kijelentette: akkor indul a város a pályázaton, ha azt a lakosság is támogatja. A lakossági véleménykérő akció, melyet Székesfehérvár önkormányzata indított, azonban még nem zárult le. Kiderült: „szerencsére mindegyik felületen érkeznek érdemi szakmai javaslatok és a város indulásával kapcsolatos vélemények is, ám ezeket majd a kezdeményezés lezárultát követően lehet teljes körűen összegezni.” Addig is azt kéri az önkormányzat, hogy mindenki mondja el véleményét, tegyen javaslatot általa fontosnak tartott kulturális célokra és fejlesztésekre. Ezt a város honlapján, de a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, illetve a városháza portáján elhelyezett véleménylapon is megtehetik a lakók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!