Hírek

2017.04.28. 08:41

Feleségét sodorta el tolatás közben egy kápolnásnyéki férfi

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

S. Töttő Rita

Közlekedési baleset történt 2017. április 27-én délután a 64-es számú főúton, Simontornya térségében, ahol egy 39 éves mezőszilasi lakos járműszerelvénye sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, a nedves úttesten megcsúszott és összeütközött egy szemből érkező személyautóval. A balesetben a személygépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Sárbogárdon, az Attila utcába kértek rendőri segítséget 2017. április 27-én este egy közlekedési balesethez.  Egy 58 éves férfi a József Attila utca irányába közlekedett kerékpárjával, de haladása során elveszített uralmát a kerékpár felett és az úttestre esett.  A kerékpár helyi vezetőjével szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért őt az egyenruhások további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. április 27-én kora délután Kápolnásnyéken, a Fő utcán. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 72 éves helyi lakos gépjárművével hátramenetben közlekedett, amikor elsodort egy gyalogosan, a gépjármű mögött haladó 77 éves asszonyt, aki az ütközés következében megsérült. Munkatársunk információi szerint a sofőr a garázsból állt ki, s nem vette észre a feleségét. A sérültet a fehérvári baleseti sebészetre szállították.

(A negyedik, Ráckeresztúr közelében történt balesetről ITT olvashatnak.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!