Hírek

2017.06.09. 14:37

Ittas embertől loptak Fehérváron – előzetesbe rakták őket

Előzetes letartóztatásba kerültek, akik június 6-án, egy bevásárlóközpont előtti területen ellopták egy ittas, földön fekvő ember pénztárcáját.

Szanyi-Nagy Judit

A Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség indítványozta annak a két férfinak az előzetes letartóztatását, akik harmadik társukkal június 6-án, az esti órákban, egy székesfehérvári bevásárlóközpont területén eltulajdonították egy ember pénztárcáját. A sértett a földön feküdt, védekezni csak korlátozottan tudott, mivel ittas volt. A farzsebében lévő pénztárcában nyolcezer forint volt, a készpénzen a három férfi a helyszínről távozva osztozott.

A három gyanúsított közül kettő büntetett előéletű, hajléktalan személy, akik munkával, legális jövedelemmel nem rendelkeznek. Mivel a bűnismétlés reális veszélye fennáll, és valószínűsíthető, hogy az eljárási cselekményeknél jelenlétük másképp nem biztosítható, az ügyészség a már őrizetben lévő gyanúsítottak előzetes letartóztatását indítványozta. A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a vádlottak letartóztatását, a döntés jogerős – tudtuk meg Jászberényiné Király Teodórától, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!