Hírek

2017.05.29. 07:36

Jogsi nélkül, ittasan vezetett egy nő Székesfehérváron

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyében.

Dunaújvárosban, a Béke téren ellenőriztek a járőrök 2017. május 28-án délelőtt egy férfit, akiről megállapították, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága bűncselekmény elkövetése miatt körözését rendelte el. A 36 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök 2017. május 28-án hajnalban, a Székesfehérvár, Zichy ligetnél ellenőriztek egy Fiat típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedély nélkül közlekedett, valamint a vele szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 28 éves nőt további mintavételre előállították, vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!