Hírek

2014.08.28. 12:40

Jöjjön el ön is a negyedik Hírlap Bringatúrára!

Sukoró - Augusztus 30-án, azaz szombaton lesz a Fejér Megyei Hírlap negyedik Bringatúrája. Tavaly nyolcszázan kerülték meg velünk a Velencei-tavat, reméljük idén még többen ülnek majd kerékpárra.

Sebestyén Lilla

A IV. Hírlap Bringatúrát idén is a megyei rendőr főkapitánysággal, a baleset-megelőzési bizottsággal, a megyei katasztrófavédelmi igazgatósággal és a sukorói önkormányzattal közösen rendezzük.

A tókerülő kirándulás lényege, hogy népszerűsítsük, a mozgás fontosságát, a biztonságos közlekedést és együtt eltöltsünk egy remek napot barátainkkal, családunkkal.

A jó hangulatot a színes programok garantálják: lesznek játékok, bemutatók, előadások és egészségügyi szűrések is. Illetve, háromnegyed ötkor Kocsis Tibor, énekes koncertezik a szabadtéri színpadon.

A bringatúra induló és egyben cél állomása is a sukorói labdarúgópálya, ahonnan augusztus 30-án fél tizenegytől déli tizenkét óráig fél óránként indítják el a csoportokat. Az ingyenes, Velencei-tó kerülő túra nem verseny, épp ezért az amatőrök is bátran vállalhatják.

Regisztrálni fél tíztől lehet a helyszínen, de érdemesebb, ha jelentkezésüket ide kattintva adják le, hiszen így elkerülhető a hosszas sorban állás. A regisztrált célba érkezők között számos ajándékot ki sorsolunk, – köztük egy kerékpárt is – a díjátadás délután, fél hatkor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!