Hírek

2015.08.05. 17:31

Jön a Kelt tészták könyve - Több mint 2000 kelt tészta leírását küldték be lelkes olvasóink

Székesfehérvár - Újabb kiadvánnyal bővült lapcsoportunk receptkönyv sorozata. Megjelent a Kelt tészták könyve.

Tribolt Lajos

Hagyománynak számít már, hogy szerkesztőségeink az olvasókhoz fordulnak receptekért egy-egy témakörben. Legutóbb kelt tészták receptjeit kértük hat témakörben. Kenyerek, péksütemények, kalácsok és fánkok, pizzák és lángosok, egyéb édes kelt tészták, egyéb sós kelt tészták. Nos 269 beküldő több mint 2000 receptet juttatott el hozzánk.

Igaz, hogy a kelt tészta érzékenyebb, mint egy egyszerű kevert tészta, de nem is ördöngösség az elkészítése. Persze nem árt a rutin, de kezdők is bátran nekiállhatnak, ha betartják az alapszabályokat. Ezeket az alapszabályokat és olvasóink legjobb receptjeit állítottuk össze ebben a csodaszép receptkönyvben, melyet megspékeltünk fejezetenként egy kis kelt tészta történelemmel is.

Hagyomány az is, hogy a könyvelből tiszteletpéldányt kapnak azok, akiknek receptjük bekerült a kiadványba. Szerdán Zajácz D. Zoltán digitális főszerkesztő, szerkesztőségi menedzser adta át a könyveket a megyei szerzőknek: Baksa Józsefné, Baricza Tiborné, Borostyán Ibolya, Darányi Ferencné, Pribenszky Gábor , H. Székely Éva, Halenár Istvánné, Hossó Anita, Janus Józsefné, Kalocsai Zsolt, Klettlinger Kornélia, Kövesi Rita, Mihályiné Biczi Teréz, Péteri László, Petrovics Ferencné, Pintér Lászlóné, Raffai Viktorné, Simon Antalné, Suralik Józsefné, Szmolka Károlyné, Takácsné Borsos Gabriella, Varga Anikó, Várnagy-Böde Valéria, Vasziszta Adrienn és Vén József.

A fenti szerzők közül néhányan nem tudtak tegnap eljönni, nekik postán küldjük el a könyvet.

A Kelt tészták könyve augusztus 7-től, péntektől vásárolható meg a Fő utcai ügyfélszolgálati irodánkban, így tehát holnaptól mindenki hozzájuthat.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!