Hírek

2017.05.15. 05:38

Mentőexpedíció Székesfehérváron – Jótékonysági erőnap

Nagyok a kicsikért akció a mentők támogatására.

V. Varga József

A székesfehérvári Halesz parkban kockás szoknyás, nagydarab férfiak flangáltak. A skót felföldi játékok kunsztjait mutatták be közönségüknek.

A Nagyok a kicsikért jótékonysági erőnapot, a Mentőexpedíciót egy fehérvári edzőterem csapata jegyezte vasárnap. A megyei mentőállomások (Székesfehérvár és Környéke Mentésügyi Egyesület) támogatását vállalták fel az erős emberek. A skót felföldi játékok póznadobás versenyszámába pillanthattunk be, de oldalt hatalmas kőgolyóbisok és betonkofferek is várakoztak. A póznadobás országos bajnoka, Mészáros Dávid is tiszteletét tette a viadalon, kötélhúzásban a Solti Bikák diadalmaskodtak.

A szervezők családi programként a zsákban futást, valamint a hordógurítást hirdették meg. Gyerekek, vagy sziklanyomás, vagy sörivó verseny! – zrikálta társait az egyik köpcösebb fiatalember.

A strong man-különítmény Mentexpedíció-küldetése nemes célt szolgált. Felajánlásokkal és adományok gyűjtésével segítsék a mentősöket. A sportprogramok mellett a mozgásra való buzdítást és az egészségesebb életmódra fókuszáló iránymutatást is zászlajukra tűzték. A rendezvényen bárki kipróbálhatta a különböző erősportágakat, sőt, akár a versenyzők közé is beállhatott. A többiek között így tettek a BalaTuning fiatal anyukái, lányaikkal, fiaikkal együtt! A fellépők koncertjeikkel és jelenlétükkel támogatták az önzetlenséget. Pódiumra lépett Curtis, Rico & Miss Mood és a BSW.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!