Hírek

2017.07.04. 13:08

Jövő héttől szavazhatnak a szépségekre!

A mai nappal minden döntős lányt kezelésbe vettek a fodrászok és a sminkes, hogy aztán a fotós elkészíthesse róluk a hamarosan megjelenő bikinis és portréképeket.

Szanyi-Nagy Judit

Hétfőn és kedden is szépségek, valamint szakemberek lepték el a sajtóházat. Az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője döntőseit a Mia Salon fodrászai és az Image Szépségszalon sminkese vette kezelésbe mindkét nap, hogy a lányokból kihozzák a maximumot. Aztán a döntősökön volt a sor: ők Radnai Zoltán fotós segítségével vették fel a kért pózokat, hol mosolyogva, hol vadítóan nézve a kamerába.

A Mia Salon fodrászai alaposan kezelésbe vették a lányokat

A fotózás mellett a készülődést is élvezték a szépségek. Bár a korai időpont miatt kezdetben csendben ültek a szakemberek kezei között, az eredményt látva a reakció magáért beszélt: magabiztosan mosolyogtak a tükörbe, telefonkamerába, és ha már előkerült az okostelefon, javában készültek a selfie-k is. A hullámos hajból egyenes lett, a fekete hajszínhez vörös rúzs társult, a tekintetet pedig még inkább kiemelték – hát persze, hogy a lányok is elégedettek voltak a végeredménnyel, és ez a fotók készítése közben is látszott.

A személyiségükhöz illő sminket kaptak a döntősök az Image Szépségszalon szakemberétől

A tegnapi és a mai napon készült képek a jövő héttől kezdve láthatók a Fejér Megyei Hírlap hasábjain, s ezzel egyidőben a szavazás is kezdetét veszi. Így többek között a fotók alapján voksolhatnak arra a személyre, akiről úgy gondolják, ő a 2017-es évben a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője cím méltó győztese!

A bikinis fotók mellett portrék is készültek a szépségekről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!