Hírek

2016.03.19. 07:59

Kábítószer birtoklása és baleset Fejér megyében

A körzeti megbízott 2016. március 18-án délután Kajászón, a Rákóczi utcában ellenőrzött egy személygépkocsit és annak 29 éves érdi vezetőjét.

A rendőr az igazoltatás és ruházat átvizsgálás során a férfi nadrágjának zsebében kábítószergyanús anyagot talált, ezért őt mintavételre előállította. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A gyanús anyagot a rendőrök lefoglalták.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. március 18-án délután Velencén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves cecei lakos egy Ford típusú gépkocsival közlekedett, amikor a Halász utca és az Ország út kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak és nekiütközött. A motoros könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!