Hírek

2015.05.28. 08:48

Kábítószer-forgalmazókra csaptak le Fejér megyében

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta a 25 és 27 éves móri és bakonycsernyei férfinek az előzetes letartóztatását.

Klecska Ernő

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta annak a 25 és 27 éves móri és bakonycsernyei férfinek az előzetes letartóztatását, akik a nyomozás adatai szerint alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy rendszeres anyagi haszonszerzés céljából, hosszabb ideje értékesítettek több személynek, egy kialakult vevőkörnek kábítószernek minősülő anyagot.

A nyomozó hatóság 2015. május 22. napján az egyik gyanúsított bakonycsernyei lakásán kábítószer terjesztésre utaló tárgyakat, illetve anyagokat foglalt le - tájékoztatott Jászberényiné Király Teodóra ügyész, a megyei főügyészség szóvivője.

Mindkét férfi büntetett előéletű, az egyik gyanúsított a hasonló bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt állva valósította meg a cselekményt, míg a másik tekintetében hasonló bűncselekmény miatt a Székesfehérvári Járási Ügyészség korábban vádhalasztást alkalmazott. Mindkét gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés reális veszélye, ezért az ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette miatt indítványozta előzetes letartóztatásukat.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően, jogerősen elrendelte mindkét férfi előzetes letartóztatását - tudta meg  a feol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!