Hírek

2013.04.05. 17:18

Kamarakiállítás a Fekete Sasban

Székesfehérvár - Megnyitották a Múltam emlékei 1938 és 1988 címet viselő kamarakiállítást pénteken a Fekete Sas Patikamúzeumban.

Kajdi Erika


Kiss József, az ARÉV volt vezérigazgatója átnyújtja  Demeter Zsófia igazgatónőnek a 200 archív diafelvételt tartalmazó DVD-t, ami a júniusi kiállítás anyaga lesz (Fotó: Nagy Norbert)

A tárlatot Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere nyitotta meg, aki elmondta, hogy a fotók vagy a város történetének eseményeit, vagy a közösségformáló élményeket jelenítik meg. A köszöntő után Demeter Zsófia, a Szent István Király Múzeum igazgatója hangsúlyozta, hogy a fotókat a mai életünkre gyakorolt hatásában kell vizsgálni, s érdemes megfigyelni hogyan ünnepeltek akkoriban.

Ezek után az igazgatónő hozzátette, hogy a mostani kiállítást követni fogja egy csak 1988-at bemutató tárlat is, amin 200 archív diafelvételt is bemutatnak majd 25 évvel ezelőttről.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!