Hírek

2014.10.17. 09:11

Kamionból lopták az autógumikat

Három kunszentmiklósi lakost fogtak el a bicskei rendőrök, akik az M1-es autópálya pihenőjénél egy kamionból tulajdonítottak el autógumikat.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat R. Zoltán, F. Sándor és fiatalkorú társuk ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei október 14-én éjszaka az M1-es autópálya egyik parkolójában igazoltattak három gyanúsan viselkedő férfit, akiket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök azzal gyanúsítják a triót, hogy  az M1-es autópálya pihenőjében leállított kamionból gumiabroncsokat loptak el. A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a kunszentmiklósi lakosokat, majd a két felnőtt elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!