Hírek

2017.08.16. 05:42

Karambol történt a székesfehérvári elkerülőn

Kedd este 11 óra előtt egy személygépkocsi és egy kisáruszállító karambolozott a székesfehérvári elkerülő 7-es 8-as főút közös szakaszán Veszprém felé. A balesetben egy fő könnyű sérüléseket szenvedett.

Koppán Viktor

A balesethez a Fehérvári Tűzoltó Egyesület egy a közelben tartózkodó önkéntes tűzoltója is kiérkezett, aki az autók áramtalanításának megkezdésével és a helyszín felderítésével segítette  a káresethez vonuló és a forgalmi akadályt megszüntető  székesfehérvári hivatásos tűzoltók munkáját.

Fotó: Koppán Viktor

A műszaki mentés, és a helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben. Helyszíni információink szerint a rendőrök egy kivilágítatlan robogós után érdeklődtek az ott lévő autósoktól, akinek köze lehet a balesethez.

Fotó: Koppán Viktor

A balesethez kapcsolódó fontos helyszíni információ, hogy a helyszínre kiérkező tűzoltó gépjárművek és a mentő autó is csak nehezen tudta megközelíteni a balesetet.

Fotó: Koppán Viktor

Az elkerülő út ezen szakaszán ugyanis a feltorlódott autósok, autóbuszok, egymást kerülgetve próbáltak előrébb jutni, melynek az lett az eredménye, hogy volt aki keresztbe állva szorult be járművével a sorba.

Fotó: Koppán Viktor

Fontos, hogy ilyen esetben mindig az út két oldalához minél közelebb álljunk meg, hogy középen egy szabad sávot biztosíthassunk a mentést végző járművek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!