Hírek

2012.09.07. 09:47

Kassa rali - Matók Ádám és Szabó K. Tián magyar bajnok! (frissítve!)

Székesfehérvár - A 38. Kassa-ralin a 8-as kategóriában magyar bajnok lett a fehérvári Tobak Team Hungary kettőse, Matók Ádám és Szabó K. Tián, miután legnagyobb riválisuk, Schuck János kiszállt a versenyből.

Fejér Megyei Hírlap

Három gyors után a kétkerekes gépeknél is az első helyen végeztek a bajnokságban, miután Ollé Sasa is kiesett.

A Közép-európai zóna kupában kategória elsők 30 másodperc előnnyel a lengyel bajnok előtt. Ami bosszantó: eddig kétszer érte utól az előtte haladó 2000-es R4-es Renault Megane-t, de az nem engedte el.

A magyar sztárok közül már kiesett Herczig, Turán és Hideg is.

15: 20 - A szervízpark után a 4. gyorsaságival folyatódott a Kassa-rali. A versenyigazgató engedélyével a Matók-Szabó páros 1 helyett 2 perccel rajtoltak a Megane mögött, és 1 perc 22 másodpercet vertek rá, amíg a lengyel riválissal szemben 1 percre nőtt az előnyük.

17:50 - Vége a pénteki gyorsaságinak, Matók Ádámék az abszolút 23., csak a magyar abszolút értékelés 12. helyén állnak. A 8-as kategóriát toronymagasan vezetik, de a kétkerekes autóknál is az élen állnak egy R2-es Citroen előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!