Hírek

2016.05.10. 11:23

Seregélyesi állatkínzás: Keresik a tettest az állatvédők

Seregélyes – A rendőrség felfüggesztette a nyomozást a seregélyesi Szőlőhegyen kilőtt kutya ügyében – árulta el a feol.hu-nak Bíró Zsolt, a Fema Állatmentő Egyesülete vezetője.

S. Töttő Rita

Ahogy azt megírtuk, órákon át szenvedett egy kutya attól a lövéstől, melyet ismeretlen adott le rá még idén február 25-én. Az illető otthagyta a szenvedő jószágot az erdőben, így talált rá egy állatbarát. Az állatmentők életmentő műtétre vitték a nagytestű kutyát, akiben egyébként regisztrált chip is volt, így sikerült megtalálni a gazdáit. Az állat a súlyos sérülések következtében azonban elpusztult. A rendőrségnek eddig nem sikerült megtalálni a tettest, ám a nyomozás még újraindítható, ha sikerül megfelelő nyomra bukkanni – hangsúlyozta az állatvédő a feol.hu-nak, s azt kéri: ha valaki információval tud szolgálni az esettel kapcsolatosan, keresse a rendőrséget vagy a Femát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!