Hírek

2016.02.22. 11:51

Ki látta a képen szereplő táskatolvajt?

A gyanú szerint egy székesfehérvári üzletből lopott el egy táskát a mellékelt képen szereplő férfi, majd az abban lévő bankkártyával pénzt kísérelt meg felvenni.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat büntetőeljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes még tavaly december 29-én egy Székesfehérváron, a Palotai úton lévő áruházból eltulajdonított egy kézitáskát, a benne lévő okmányokkal, bankkártyával és mobiltelefonnal.

Az elkövető a lopást követően a sértett bankkártyájával pénzt kísérelt meg felvenni, melynek során az ATM automata felvételt készített róla.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!