Hírek

2016.02.28. 08:29

Késsel fenyegette a borozó alkalmazottait

Székesfehérváron garázda személlyel szemben, Sárkeresztúron kábítószer birtoklása miatt intézkedtek a rendőrök.

A rendőrök 2016. február 27-én este elfogtak és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállítottak egy 29 éves helyi férfit. Sz. Ákos a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Székesfehérváron, egy Halász utcai borozóban szóváltásba keveredett az alkalmazottakkal, több poharat összetört, majd egy késsel fenyegetőzött. A kiérkező rendőrök azt is megállapították, hogy a 29 éves férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy korábban elkövetett garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt körözi. Az elfogást követően a nyomozók garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a tettest, akit bűnügyi őrizetbe vettek.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a sárbogárdi rendőrök, miután 2016. február 27-én Sárkeresztúron, a Nyárfa utcában közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit és az autójában kábítószergyanús anyagot találtak.  A 38 éves helyi lakost mintavételre előállították és a nála talált anyagot lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!