Hírek

2016.07.28. 10:47

Két baleset is történt az M7-esen

Időben egymáshoz közel két baleset is történt az M7-es autópályán a délelőtti órákban. Mindkét helyszínen a székesfehérvári hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget.

A Balaton felé vezető oldal 63-as kilométerénél, Székesfehérvár térségében két személygépkocsi ütközött, mindkét járműben ketten-ketten utaztak, akik közül egy utas könnyen, kettő pedig súlyosan megsérült. A káreset felszámolása alatt a forgalom a leállósávban haladt rendőri irányítással, a tűzoltók áramtalanították az autókat, továbbá megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy nyerges vontató átszakította a két pályatestet elválasztó zöld sáv szalagkorlátját a Budapest felé vezető oldalon, Pázmánd térségében. A 40-es kilométerszelvényben történt balesethez a pázmándi önkéntes tűzoltók is vonultak. A teherautó vezetője nem sérült meg, a szerelvény műszaki mentéséről a szállítmányozó cég gondoskodott. A tűzoltók a felgyűrődött szalagkorlátot távolították el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!