Hírek

2017.01.14. 17:29

A romantikus esküvő mindig trendi lesz - Két helyre is mehetnek a házasulandók

Székesfehérvár - E hétvégén megint két helyszínen jönnek össze a megye esküvőkben érdekelt szolgáltatói. A házasulandók így még szélesebb körből választhatnak.

Kocsis Noémi

Fehér, krém/csontszínű, vagy rózsaszín - ilyen idén is a hagyományos menyasszonyi ruha. És persze szűk derék, sellőfazon, hatalmas szoknyarész.

 

A fehérvári esküvőkiállítások leginkább várt eseménye mindig a sudár manökenek bevonulása, azaz a divatbemutató. Szombaton délelőtt a Magyar Király hotelbeli kiállításon a "nem csak húszéveseké a világ" örökbecsű mondás is beigazolódott:  nagyon csinos ötvenes-hatvanas hölgyek sorakoztak ugyanis esküvői kompléban, kosztümben a kifutón - bizonyítva, hogy a sikk, a mértéktartó elegancia örök és kortalan. A Magyar Királyban szombaton délelőtt nyugodtan lehetett sétálni, nézelődni a tortacsodákkal és virágkompozíciókkal megrakott standokon.

 

A Novotelben - amely szemmel láthatólag egyre inkább kicsinek bizonyul egy ilyen kiállításhoz - szintén divatbemutatókkal és sokféle standdal várták a látogatókat, akik rengetegféle szolgáltatásból választhattak a jó hangulatú, tarka kiállításon.

A bemutatók vasárnap is folytatódnak mindkét helyen. Érdemes néhány órát rászánni mindkét esemény meglátogatására, már csak azért is, hogy szemmel-füllel tapasztalhassuk meg: az esküvők nosztalgiája sosem megy ki a divatból...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!