Hírek

2014.07.30. 06:15

Két ittas fiatal elkötött egy Wartburgot

Két móri fiatal hajnalban hazafelé menet egy családi ház udvarán álló autót beindítva próbált gyorsabban hazajutni. A rendőrök elfogták őket és vádemelést javasolnak ellenük.

A Móri Rendőrkapitányságra június 15-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Pusztavám területén egy családi ház udvaráról ismeretlen tettesek elvittek egy ott parkoló Wartburg személygépkocsit. A tolvajok az autóval azonban a közelben felakadtak az útpadkára, ezért kiszálltak és gyalog menekültek el a helyszínről. A tulajdonos felébredt a hangos motorzajra és édesapja valamint a polgárőrök segítségével megtalálta és visszatartotta a két fiatalt a rendőrök kiérkezéséig. A fiúk elmondták, nem lopni akartak, csak haza szerettek volna jutni a kocsival.

Az egyenruhások B. Dávid 20 éves móri lakost és 17 éves ugyancsak móri társát elállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol B. Dávidot jármű önkényes elvétele bűntett, míg 17 éves társát, aki az autót vezette, jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!