Hírek

2017.01.03. 10:47

Két kocsiban okozott kárt egy agresszívan viselkedő férfi Bicskén

A rendőrök vádemelést javasoltak az ügyében.

A Bicskei Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, garázdaság bűntett, és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást V. István bicskei lakos ellen.

A 44 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2016. július 1-jén délután Bicskén egy kalapáccsal bedobta egy előtte elhaladó Ford típusú gépkocsi szélvédőjét. Az elkövető ezután a lakóházából egy baltát is kihozott, de azt az egyik ismerősének sikerült elvennie tőle. A férfi továbbra is agresszíven viselkedett és végül az öklével egy parkoló gépkocsi hátsó szélvédőjét is betörte.

Az időközben a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították V. Istvánt, aki gyanúsítotti kihallgatása során nem adott magyarázatot a tettére.

A nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!