Hírek

2017.07.13. 15:05

Tuning: csúcsra hangolva! - Két motoros kunszt között a kaszkadőr megkérte barátnője kezét

Sárbogárd – Az autószépségek nagyszerű kavalkádját az idén nevezték először fesztiválnak. A házigazdák immár „kinőtték” a találkozó elnevezést. „Nemcsak az autó van értem, én is érte” – ez István életfilozófiája.

V. Varga József

Azok a vagány srácok – és nem kevésbé a szépséges amazonok – a csodálatos járgányaikkal! Benépesült az Ifjúsági park szombaton, a príma felhozatal ámulatba ejtett, a több ezres látogatószám csúcsokat döntögetett.

A Ride or Die Team – a két főszervezővel, Kiss Balázzsal és Horváth Zsolttal az élen – ismét kitett magáért.

Az áramvonalas Porsche körül mindig nagy volt a jövés-menés, szemlélődés Fotó: V. Varga József

Az autós rendezvény most először nagyobb helyszínnel és két beléptető ponttal várta a résztvevőket és az érdeklődőket. Nagyon kellett már.

A hőgyészi csapat tizenhat kocsit hozott el a bogárdi randevúra – meséli Szenczi Ferenc. A Tolna megyei srácok rutinos autóstalálkozó-járók. Barátnőik szintúgy. Nézelődnek, vegyülnek, lazulnak. Kíváncsiak a felhozatalra, kérdeznek és válaszolnak, tanácsokat adnak és fogadnak.

Motoros kunsztok két keréken, egy keréken, kerék nélkül...

Az autós egyszeregy szerint a tuning önmegvalósítási mód és életforma, szent megszállottság, a kocsiban visszatükröződik a tulajdonos egyénisége. Az autótuning, a hangolás egy célt szolgál: valami „mást" létrehozni.

Szinte elveszünk a csodajárgányok labirintusában, a hangnyomáspróba kemény decibelekkel játszik, a benzingőz, a gumifüstöltetés elnyel mindent és mindenkit.

Álcaháló a zöldben: valamit jobb, ha álcázunk. Viszont amit nem szabad álcázni, azt juszt se!

A szexi autómosás jelentős tömeget vonz, akárcsak a streetfighter show 2 vs 4 keréken. A levegőben kezdődik a „drónok harca", a nagyszínpadon Mr Busta és Essem tolja a ritmust, a nótát...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!