Hírek

2016.12.10. 12:49

Halálos baleset Székesfehérvárnál (Galériával frissítve)

Két személyautó ütközött össze Székesfehérvár határában, a 7-8-as közös főútszakaszról Várpalota felé vezető úton. A súlyos balesetben két ember életét vesztette.

S. Töttő Rita

A karambolban érintett gépkocsikba egy-egy ember beszorult, kiszabadításukat a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik feszítővágók segítségével. A tűzoltórajok munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen.

Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Frissítés:

Halálos baleset Székesfehérvár térségében a hetes nyolcas elkerülő út új szakaszán Várpalota irányába két személyautó frontálisan ütközött, mindkét autóban csak a sofőr utazott mindketten elhunytak.

15:40 Szemtanúk információi szerint egy Seatot vezető 82 éves sofőr ment szembe a forgalommal és úgy csapódott bele a vétlen BMW-be. Más, meg nem erősített információk szerint a szembejövő sávból érkezhetett a 82 éves éves sofőr és átrepülve a szalagkorláton, csapódott bele a másik autóba.

A szalagkorláton landolt autó elhunyt idős sofőrjét a tűzoltók szabadítják ki a roncsok fogságából. A másik autó elhunyt vezetőjét már sikerült kivenni.

16:45 Sipos Mónika, a Fejér Megyei Rendőr -főkapitányság helyszínen lévő szóvivője a feol.hu kérdésére megerősítette információnkat, mely szerint a 82 éves sofőr a forgalommal szemben haladt. A balesetben a 22 éves vétlen sofőr is életét vesztette. Az idős férfi vélhetően a város irányából érkezett, rossz irányban hajtott fel az egyébként gyér forgalmú útra.

17:41 A rendőrök feloldották az útlezárást Székesfehérvár térségében. Az elkerülő út forgalma újra zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!