Hírek

2016.07.26. 18:00

Ki lesz majd a királynő? - Önök is befolyásolják, ki lesz a verseny győztese

Alcsútdoboz - Meghódították a Pancho Arénát a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny szépségei.

A hét elején az Alcsúti Arborétum szomszédságában, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Sport Hotelben folytatták a felkészülést a lányok.

Kedden délelőtt kisvasúttal utaztak a Pancho Arénába. Ott a komplexum bejárása közben megismerkedhettek Puskás Ferenc életútjával is, majd az akadémia focistái jópofa focis ügyességi játékokra hívták ki őket. A mi válogatottunkban egyébként két profi futballista lány is van, egyikük vidáman mesélte, hogy a rögtönzött fiú-lány focimeccsen rúgott is egy gólt a kapuba, a srácok legnagyobb meglepetésére.

A nap folyamán megválasztották a gólkirálynőt is, majd az ebéd utáni röpke szieszta után újra kamerák elé álltak a szépségek. A lányok tegnap sok élménnyel tértek haza Alcsútdobozról, ma délután 17 órától már az Alba Plazában tartott divatbemutatón találkozhatnak a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntőseivel.

Jól sikerült a keddi programja a lányoknak, ottjártunkkor szépen sütött a Nap. Fotó: Molnár Artúr

Eközben online felületünkön önök folyamatosan szavazhatnak arról is, ki legyen az idei Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny győztese. A kérdésre augusztus elején kapunk választ, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntőjének végén. De nem csak a közönségdíj nyertesének személyéről dönthetnek. A végeredményt, tehát azt, hogy ki lesz a királyok városának új királynője nem csak a zsűri tagjainak, hanem olvasóink szavazatai is befolyásolják. A szavazatukat többféle módon is leadhatják:

A Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy a feol.hu oldalon lehet szavazni.

Ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese?

A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy ide kattintva lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!