Hírek

2017.08.27. 06:09

Kiderült, ki lett a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője!

Székesfehérvár – Aranyló konfettieső, hatalmas tapsvihar és ujjongás adta hírül: a Vörösmarty Színházban ezúttal is megválasztották a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét.

Szanyi-Nagy Judit

Természetesen több díj is gazdára talált az augusztus 26-ai éjszakán.

A Belvárosi Creative Stúdió – CND Hungary különdíjasa Bozsoki Bianka Bernadett lett.

A Cutler Fehérvár által megválasztott legsportosabb hölgy Reichert Karolina lett.

Az N'Joy Sport és Rúdtánc Stúdió Fejes Rebekát választotta a legtehetségesebbnek.

A Miss Alpok Adria Szépségverseny és Megye Szépe verseny közönségszavazásának nyertese Mercsek Mercédesz lett, aki így automatikusan továbbjutott a verseny középdöntőjébe.

A szépségverseny győztesei Fotó: Koppán Viktor Dávid

A közönségdíjat Bozsoki Bianka Bernadett kapta.

Végül pedig a dobogós szépségek: második udvarhölgyként – tehát harmadik helyezettként – Mészáros Réka állt a dobogóra, míg a verseny első udvarhölgye – azaz második helyezettje – Bozsoki Bianka Bernadett lett. A 2017-es Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője cím győztese Reichert Karolina.

– Egyáltalán nem számítottam erre a helyezésre – mondja Karolina az eredményhirdetést követően, majd hozzáteszi: – Természetesen igyekszem helytállni királynőként, méltó módon képviselve a várost. Hiszen, ahogyan az a gálán is elhangzott, háziasszonya leszek a különböző városi eseményeknek, ahol a külcsínen túl fontosak a megfelelő megnyilvánulások is.

Ragyogás, mosolyok, sírás és nevetés – részletes tudósításunk a hétfőn megjelenő Fejér Megyei Hírlapban olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!