Lángolt a busz az abai kereszteződésben (frissítve)

2017. május 15., 10:07 szerző: Szanyi-Nagy Judit
komment
Aba – Vasárnap 20.00 óra környékén még füstök csaptak ki az abai kereszteződésben álló buszból.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Olvasónk elmondása alapján a Székesfehérvár–Aba–Sárszentágota járaton tűz ütött ki, így az kénytelen volt az abai kereszteződésnél félreállni. Ezt követően gyorsan leszállították az utasokat a járműről, és a sofőr irányításával megkezdődött a lángok eloltása.

Fotó: Varjú József

A történtekkel kapcsolatban megkerestük a busztársaságot is. Pruzsina Alice kommunikációs főmunkatárs elmondta: a busz már a székesfehérvári szervizben van, még tart a vizsgálat, egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Frissítés:

Megkeresésünkre Pruzsina Alice megerősítette: A 63-as főúton Abán, a Rákóczi úti kereszteződésben észlelte a menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetője, hogy füst szivárog a motortérből. A járművet leállította, a buszon tartózkodó 20-25 utast leszállította, majd az autóbusz poroltó készülékével eloltotta a motortérben keletkezett, onnan tovább nem terjedt tüzet. Az autóbusz egy 2004-es gyártmányú, csuklós Mercedes típusú jármű, amely az eset után a KNYKK Zrt. székesfehérvári műszaki telephelyére került. A tűz okát még vizsgálják.


Szanyi-Nagy Judit

2017. május 15., 10:07 szerző: Szanyi-Nagy Judit

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...