Hírek

2017.08.16. 15:25

Kihez tud odabújni? - gazdit keresnek a Fehérvár Szépe döntős lányai

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Szanyi-Nagy Judit

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő - más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak a Herosz állatotthonban.

Mi, a döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk! A napról napra bemutatott kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára! Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Segítsen, hogy segíthessünk! Ismerkedjenek meg Mercsek Mercédesszel és a legbújósabb Mirával!

A négyéves ivartalanított szukát februárban adta le a gazdája, költözés miatt. Külsőre staffordshire, belsőre boxer - a gazda elmondása szerint ennek a két fajtának a keveréke Mira. Bújós, embercentrikus, nagyon jó lelkű, barátságos kutya.

A többiekkel is jó a kapcsolata, akárhogy változik is mellette a kennel összetétele. Nagyon érdeklődő, figyel az emberre, könnyen tanítható. Családoknak lenne jó választás, akik a lakásba is beengedik - tanácsolják a Herosz állatotthon szakemberei.

Mercsek Mercédesz nagy állatbarát. Mindezt jól mutatja, hogy bár jelenleg "csak" egy kiskutyája van, korábban lótulajdonos is volt.

Mercsek Mercédesz és a legbújósabb Mira
Fotó: Radnai Zoltán

Ha segítene, de örökbe fogadni nem tud, van más megoldás is:

a menhelyen élő, mintegy 110 kutyának és 80 macskának, valamint gondozóiknak átutalással is segíthet. Az összegyűlt összeget a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője augusztus 26-ai döntőjén adják át a döntős lányok a Herosz állatotthonnak.

 

Eddig várjuk felajánlásaikat az alábbi számlaszámra: MKB Bank, 10300002-10583135-49020023. A közleménybe azt írják: állatmenhely.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!