Hírek

2014.08.20. 20:10

Királynőjelöltek a kifutón

Teljes pompájukban léptek színpadra az Alba Plazaban a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny szépségei.

Buthy Lilla

Az Elizabeth Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon piros és ekrü színű alkalmi, estélyi és menyasszonyi ruháit mutatták be kifutón, nagyközönség előtt a királynőjelöltek kedden.

Igazi modellként tündökölhettek ez alkalommal lányok (Fotó: Koppán Viktor)

– A döntőn is felvonulnak majd estélyiben a lányok, amiket szintén én terveztem. Fehér és tüll kreációt álmodtam meg nekik, kimondottan erre az alkalomra – mondta el a szalon tulajdonosa, Németh Anita, akinek nagy szerelme a divattervezés, 2001 óta van Székesfehérváron üzlete.

Igazi modellként tündökölhettek a lányok, amihez a profi smink és a Mia Salon fodrászai által kreált fizura is nagyban hozzájárult.

– Az arc- és szemformának és az idei nyári trendeknek megfelelően készítettük el a szépségek divatbemutatós sminkjét. Egy nagyon szép, csillogó, bronzos arcot varázsoltunk segítőmmel, Tihanyi Évivel. Majd egy matt, erősebb ajakszínt vittünk fel, amit hozzáigazítottunk a ruhák színéhez – mondta el Nyári Szilvi sminkes, aki a szombati finálén is ott lesz a lányokkal. A divatbemutatóra szájhangsúlyos sminket kaptak a lányok, szombaton viszont hatalmas cicaszemekkel hódítanak majd.

A divatbemutatóra szájhangsúlyos sminket kaptak a lányok (Fotó: Koppán Viktor)

– Egy igazi szépségkirálynős, füstös, tusvonalas, műszempillás verziót készítünk, a szájuk pedig visszafogottabb, természetesebb színekkel lesz kifestve – tette hozzá a sminkes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!