Hírek

2014.10.01. 19:50

Ovifocipályát avattak Velencén

Velence - Nagyszerű ovifocipályát avattak fel ünnepélyesen szerdán a tóparti városban, a Meseliget Óvodában.

Tihanyi Tamás

Nem biztos, hogy a velencei Meseliget Óvoda kis gyerkőcei közül sokan világverő futballistákká válnak majd idővel, az azonban kétségtelen, hogy az új focipálya nagyon komolyan segítheti őket abban, hogy megszeressék a mozgást, az egészséges életmódot.

A velencei Meseliget Óvoda „ovifoci” pályájának ünnepélyes átadásán többek mellett megjelent Nyilasi Tibor sokszoros válogatott futballista, a Ferencváros egykori sztárja, Oláhné Surányi Ágnes polgármester, Papp Dénes, a Bericap Záródástechnikai Bt. igazgatója és Molnár Andrea, az Ovi-Foci Alapítvány elnöke is. Sok más mellett elhangzott: az Aranycsapat legendás labdarúgójának, Buzánszky Jenőnek ötlete nyomán útjára indult kezdeményezésnek hatalmas a sikere, a velencei a 84. pálya, amit sikerült pályázati forrásból, önkormányzati és szponzori segítséggel átadni. (Buzánszky Jenő levélben üdvözölte a legkisebb velencei polgárokat.) Idén még 61 ilyen pályát avatnak fel, így összesen 225 helyen már biztosan örülhetnek a nagyszerű létesítménynek, amely az egészséges életmód jegyében született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!