Hírek

2017.05.04. 17:27

Kitüntetéseket adott segítőinek a Fejér megyei Vöröskereszt

Székesfehérvár - A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete ünnepséget rendezett csütörtökön a május 8-i Vöröskereszt és Vörösfélhold Mozgalom Világnapja alkalmából. Az eseményen kitüntetéseket adtak át.

S. Töttő Rita

A világnapi eseményen olyan önkéntesek, támogatók és vöröskeresztes munkatársak vehettek át kitüntetéseket, akik segítik a Vöröskereszt humanitárius tevékenységét – árulta el kérdésünkre Szücsné Szigeti Hedvig, a megyei szervezet vezetője.

Fotó: Vöröskereszt

A 2016. évben nyújtott kiemelkedő munkájuk elismeréseként a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete Kürthy Viktornak Vöröskeresztes Tevékenységért arany fokozatot, Pápai Imrének az Elsősegélynyújtás népszerűsítése területén végzett tevékenységért Ezüst Emlékérmet, Orosz Csabának, Herbert Ildikónak és Juhász Kálmánnénak Vöröskeresztes Tevékenységért bronz fokozatot adományozott. Az Év Önkéntese Dr. Prikkel Ferencné lett, Pap Boglárka pedig az ifjúság körében végzett tevékenységért kapott elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!