Hírek

2015.08.05. 05:45

Kiugrott a másodikról egy huszonéves nő a Repülőtéri úton (frissítve)

Székesfehérvár - Információnk szerint a fiatal nő a fejére zuhant, és azonnal életét vesztette.

Buthy Lilla

Valószínűleg még éjjel ugrott ki az ablakon, de csak most találták meg.

Fotó: Molnár Artúr

A feol.hu úgy tudja, a fiatal nő holttestét egy házban lakó hölgy vette észre, amikor reggel kinyitotta az ablakot. Ezután hívták a rendőrséget.

Az általunk megkérdezettek nagyon kedves, barátságos lánynak látták őt, de azt is hozzátették, hogy nem ismerték olyan jól, hiszen nemrég költözött a Repülőtéri úton található háromemeletes házba. A párjával ketten bérelték a második emeleti lakást, amelynek ablakából a hajnali órákban kiugrott. A ház előtt várakozó szomszédok azt mondták, 3 óra 15 perckor egy nagy puffanásra riadtak fel, de akkor még azt hitték, hogy a lépcsőházból jött a hang.

Az ott lakók azt is hozzáfűzték, a pár összeveszett előző este, és a nő talán emiatt dönthetett úgy, hogy véget vet az életének.

A helyszínelő nyomozók mellett az igazságügyi orvos szakértő ezekben a percekben is azt vizsgálja, kizárható-e az idegenkezűség, történt-e esetleg bűncselekmény. Kiss Z. Edward megyei rendőrségi szóvivő elmondta, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A szóvivő kérdésünkre általánosságban elmondta, a rendőrség közigazgatási eljárást akkor indít, ha kizárható az idegenkezűség, tehát ha valaki öngyilkos lett. Azonban, ha az eljárás során bármikor felmerül a bűncselekmény gyanúja, akkor a hatóság a büntetőeljárás szabályait alkalmazza.

10:12 Most kaptuk a hírt, hogy a helyszíni szemle során az orvos szakértő nem talált idegenkezűségre utaló nyomot a holttesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!