Hírek

2016.07.21. 08:55

Kiugrott egy tízemeletesből és meghalt egy fiatalember Székesfehérváron

A Selyem utcában egy panelházból mélybe vetette magát reggel egy harmincas éveiben járó fiatalember.

Buthy Lilla

A tragédia helyszínén, a közeli szoláriumban beszélgettünk egy ott dolgozó lánnyal. Ő volt az, aki először megpróbálta újraéleszteni a férfit. Egy nagy puffanó hangra lett figyelmes, rögtön kiszaladt a boltból.

- Mentőt hívtam, és közben elkezdtem újraéleszteni a férfit. Éreztem, hogy nincs pulzusa. Külsérelmi nyomot nem is nagyon láttam rajta, talán az arcán volt pár horzsolás - kezdte a neve elhallgatását kérő lány, aki letargikusan idézte fel a történteket. - Miután megjöttek a mentő és a rendőrök, vissza is jöttem a boltba. Akkor már biztos volt, hogy a férfi meghalt.

- Nem tudom, hogy ki volt, és hogy mi vitte erre rá. Egy néni, aki a közeli gyógyszertárban szokott takarítani azt mesélte, hogy sokszor beszélt már ezzel a sráccal, állítólag voltak problémái, gyógyszert is szedett. A néni még mondta is neki nemrég, hogy vigyázzon magára, ne csináljon hülyeséget - tette hozzá a lány.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!