Hírek

2017.02.23. 12:45

Fagyoskodnak az utasok a hideg buszon

Olvasónk kereste meg lapunkat panaszával, miszerint Csákváron a buszokon nincsen fűtés. Mint fogalmazott, sérelmezi, hogy amikor megkéri a sofőrt, kapcsolja be a fűtést, azt a választ kapja, hogy nem tud mit tenni.

Buthy Lilla

– Az elmúlt időszakban, a rendkívüli hideg napokon több panasz is érkezett az autóbuszok utasterének alacsony hőmérséklete miatt. A fűtőberendezések esetleges meghibásodásait miden esetben igyekeztek munkatársaim a lehető legrövidebb idő alatt kijavítani – reagált Pruzsina Alice a KNYKK Zrt. szóvivője az autóbuszok fűtésével kapcsolatos utaspanaszra. – Az idősebb autóbuszokban – a gyártó megszűnése miatt – már lehetetlen gyári alkatrészeket beszerezni, így a fűtőrendszer egyes hibás elemeit más előállítótól vásárolja meg társaságunk. Így az eredeti kapacitástól eltérő, kisebb teljesítménnyel tud csak üzemelni a megjavított berendezés. Ez okozhatja a problémát, melyre folyamatosan keresi a megoldást társaságunk – mondta, majd hozzátette:

– A meghibásodások által okozott kellemetlenségért utólag is elnézést kérünk az érintett utasoktól.

Ahogy pár napja mi is megírtuk márciusban egyébként harminc új autóbusz áll forgalomba a régióban. - Az idei üzleti tervben további új járművek beszerzése szerepel, amellyel az autóbusz állomány megújítására törekszik a KNYKK Zrt. – jelezte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!