Hírek

2015.07.05. 18:29

A Kodolányi végzős hallgatóinak diplomaátadója (fotó, videó)

Székesfehérvár - Szombaton a Városháza Dísztermében tartották a Kodolányi János Főiskola végzős hallgatóinak diplomaátadóját.

ÖKK

Az ünnepélyes diplomaátadón mintegy 80, a székesfehérvári kampuszon végzett hallgató vehette át oklevelét. Erkölcstan etika pedagógus szakvizsgára felkészítő, pedagógus szakvizsga, angol nyelvtanár, közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga, nemzetközi tanulmányok, történelem, gazdálkodás menedzsment, illetve turizmus-vendéglátás szakos hallgatók vehették át diplomájukat.

A diplomák átadása előtt címeket, díjakat adtak át. Magyarország Miniszterelnöke főiskolai tanárrá nevezte ki Kovács Tímea főiskolai docenst, valamint Balog Zoltán, Az Emberi Erőforrások Minisztérium minisztere A Magyar Felsőoktatásért Emlékplakettet adományozta Kátay Ákos főiskolai adjunktus, illetve Tarbay Gabriella főiskola docens részére.

A diplomaátadó ünnepséget a Városházán  rendezték
Fotó: Molnár Artúr

Ezt követően a Dicsérő Okleveleket osztották ki azon hallgatóknak, akik kiemelkedő kulturális, tudományos és sport tevékenységet végeztek az adott évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!