Hírek

2016.09.26. 20:20

Könnyed Prémium-est a Vörösmarty Színház kávézójában

Székesfehérvár - Könnyed, friss és szórakoztató volt az első Prémium-est, amelyet a frissen megjelent magazin bemutatójaként tartottunk.

S. Töttő Rita

A Fejér megyei Prémium magazin történetében először szerveztünk bemutató estet, amelynek keretében a legújabb, szeptemberi szám négy kiváló szereplőjét hívtuk egy kis csevejre a Vörösmarty Színház kávézójába.

Friss, üde színfoltja volt ez a különleges esemény a prémium minőségű magazinkészítés hosszadalmas folyamatában, amikor szerzőkkel, interjúalanyokkal, olvasókkal, segítőkkel együtt lapozhattuk át a frissen napvilágot látott őszi lapszámot.

Ezúttal négy szereplőt szólaltatott meg hétfőn este Matuz János, a Vörösmarty Színház művészeti intendánsa (az őszi szám szerzője), valamint Elekes András, a magazin lapigazgató-főszerkesztője. Demeter Zsófia történész, Pataki Zita időjós, Gyolcsos Mária, filozófus rögbi játékos és Molnár Tamás, egy neves székesfehérvári olasz étterem séfje kapta a kérdéseket az est folyamán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!