Hírek

2017.08.23. 16:20

Nyitnak a könyvtárak - a Nagy Olvasásmánia pályázat szeptemberben zárul

Hamarosan vége a nyári szünetnek, újra nyitnak a könyvtárak: a városi könyvtár központi könyvtárának részlegei és több tagkönyvtár már ezen a héten várja a látogatókat. A Nagy Olvasásmánia pályázat leadásáig még több hetük van a lelkes olvasó gyerekeknek és felnőtteknek.

FMH-információ

Július-augusztusban a Vörösmarty Mihály Könyvtár központi részlegei és a tagkönyvtárak is bezártak néhány hétre.

A nyári szünet végével hamarosan újra mindenhol lehet majd kölcsönözni, illetve visszavinni a vakációra elvitt köteteket.

Olvasásmánia: szeptember 11-ig lehet leadni a pályamunkákat!

(Bővebb információk itt: Vörösmarty Mihály Könyvtár)

A Mészöly Géza utcai, a Széna téri és a Zsolt utcai Tagkönyvtárak, valamint a Központi Könyvtár részlegei és a Pedagógiai Szakkönyvtár már nyitva vannak, az Olvasóterem hétfőtől péntekig 10 és 15.30 óra között látogatható. A Budai és a Tolnai úton augusztus 29-től, keddtől várják az olvasókat. A sok éve népszerű Nagy Olvasásmánia pályázatra szeptember 11-ig lehet leadni a pályamunkákat, gyerekek, családok és felnőttek is indulhatnak. A könyvtár új online szolgáltatásával az EBSCO eBook Public Library Collection állománya is olvasható és kölcsönözhető: főként angol, de spanyol, francia és német nyelvű irodalmi, illetve tudományos műveket is találhatunk, amelyek asztali és mobil eszközökre is letölthetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!