Hírek

2016.05.30. 07:57

Körözött csalót és ittas vezetőt állítottak elő a rendőrök

Az elmúlt 24 órában is akadt dolguk a Fejér megyei rendőröknek.

Székesfehérváron, a Zöldfa téren igazoltattak a járőrök 2016. május 29-én egy 36 éves férfit. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság  Gy. Norbert körözését rendelte el csalás vétség elkövetése miatt. A férfit a helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Enying, Dózsa György utcába kértek rendőri segítséget 2016. május 29-én hajnalban, ahol egy férfi személygépkocsijával nekihajtott az üzemanyagtöltő állomás épületének. A járőrök az intézkedés során megállapították, hogy K. János nem rendelkezik és soha nem is rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és mintavétel céljából előállították az orvosi ügyeletre. A nyomozók a 29 éves helyi lakossal szemben, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!