Hírek

2014.12.10. 18:20

Köszönetet mondott a polgármester a város nagy foglalkoztatóinak

A város nagy foglalkoztatóinak mondott köszönetet a Csók képtárban a polgármester.

B. Kiss László

Aba Novák grandiózus, a magyar francia történelmi kapcsolatokat megjelenítő pannója szolgáltatta a díszletet ahhoz az évzáró ünnepséghez, ahol Cser-Palkovics András, Fehérvár polgármestere mondott köszönetet a nagy foglalkoztatók vezetőinek, képviselőinek az egész évi támogatásért és együttműködésért. Az ünnepség szolgáltatott alkalmat egyúttal arra, hogy a polgármester átnyújtsa a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat. A kitüntetett Molnár Tamás, a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetője. Mint az a méltatásban elhangzott, a díjazott 2012 óta áll az ügynökség élén, amely kulcsszerepet játszik az uniós pályázati források lehívásában, az azokkal történő elszámolásban, Molnár Tamás ezt megelőzően két évtizedig a bankszektorban dolgozott, ahol alapos ismereteket szerzett a régió gazdasági életét illetően. Óriási a feladat és a felelősség, amely az általa vezetett ügynökség vállán nyugszik, a szervezet három megye gazdasági életének a motorja hangzott el.

Szívből köszöni a megtisztelő elismerést, ám úgy érzi, az nem egyedül őt illeti, hanem a KDRFÜ valamennyi munkatársát - mondta el a díj átvétele után Molnár Tamás.

Az ünnepség koccintással zárult, majd a résztvevők megtekintették a Seuso kincseket a Szent István Király Múzeum dísztermében. Azt a kiállítást, amely nem jöhetett volna létre a nagy foglalkoztatók adóforintjai nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!