Hírek

2016.07.25. 16:55

Kötélpályára álltak a lányok - Alcsútdobozon aludtak a szépségek

Alcsútdoboz - Alcsútdobozon kezdték a hetet a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője döntősei. Most nem annyira a feladatokon, inkább a kikapcsolódáson és a csapatépítésen volt a hangsúly.

Buthy Lilla

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Sport Hotelben aludtak a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 döntősei. A hétfő délelőtti felhőszakadás sokáig kedvét szegte a lánykáknak, a tervezett programokat is szétbombázta egy kicsit, az arborétumba az esős időjárás miatt nem indultak el.

Aztán szerencsére kisütött a Nap, ők pedig az Alcsútdobozi Kalandpark felé vették az irányt, ahol különféle drótkötélpályákon emelhették meg az adrenalinszintjüket.

A lányok nagyon élvezték a közös „ottalvós bulit": kalandparki élményekkel, nagy beszélgetésekkel és kirándulással telt az első nap, de kedden sem fognak unatkozni a szépségverseny döntősei- Fotó: Carbon Media

Sokan még soha nem jártak ilyen helyen, ezért nem félve, inkább kíváncsian vetették bele magukat a kalandba. Este pedig csapatépítő-tréninggel zárták a napot, de természetesen az izgalmas, közös programok is egyre inkább összekovácsolják őket.

A keddi programok között kisvasútazás, arénalátogatás és focizás is szerepel, aztán a klasszikusabb szépségversenyes vonalra erősítenek rá egy kis fotózással, ezt megelőzen nyilván sminkeléssel, szépítkezéssel, fodrászkodással. Szerdán pedig az Alba Plazában vonulnak fel gyönyörű ruhákban: a divatbemutató 17 órakor kezdődik majd.

 

Ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese?

A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy ide kattintva lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!