Hírek

2016.10.27. 11:00

Közel 3 milliót érő aranyláncot akart lopni- de menekülés közben elejtette őket - FRISSÍTVE!

Székesfehérvár- Huszonhét aranynyakláncot vetetett ki egy fehérvári ékszerüzlet vitrinjéből egy német férfi, aki úgy tett, mintha vásárlási szándékkal jött volna be az üzletbe.

Házi Péter

A 2,7 millió forint értékű ékszer közül azonban nem csak egyetlen kellett neki, hanem az összes. Így aztán megragadta a nyakláncokat és kirohant a bevásárlóközpontból. Csakhogy menekülés közben elejtette az ékszereket, s azokért már nem is hajolt le, hanem megpróbálta az irháját menteni. A férfit végül a  rendőrség elfogta.

Amint Jászberényiné Király Teodóra ügyészségi szóvivőtől megtudtuk, a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a mai napon gyorsított eljárásban bíróság elé állítja a férfit, mégpedig hamarosan, 13 órakor kezdődik a tárgyalás. Az ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Frissítés:

Amint az ügyėszsėg szóvivőjétől megtudtuk, a nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatti büntető ügyben a bíróság meghozta döntését,a  gyanúsítottat 1 év, 2 évi próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte,a döntése jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!